[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
اعضای هیئت تحریریه و سردبیری::
برای نویسندگان::
ثبت نام و اشتراک::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
میانگین بازه زمانی فرایند داوری و پذیرش مقاله::
فلودیاگرام::
مقالات آماده انتشار::
تماس با ما::
پست الکترونیک::
اصول اخلاق نشر::
همکاری با انجمن ها::
تسهیلات پایگاه::
آمارهای نشریه::
::
نرخ انتشار

مقالات منتشر شده: 642
نرخ پذیرش: 42.9
نرخ رد: 57.1
میانگین داوری: 281 روز
میانگین انتشار: 188 روز

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
سامانه مشابهت یاب متون

  
 
..
بانک ها و پایگاههای نمایه کننده نشریه
..
ِDOI
https://www.doi.org/




 
..
:: دوره 13، شماره 3 - ( پاییز 1392 1392 ) ::
جلد 13 شماره 3 صفحات 72-67 برگشت به فهرست نسخه ها
بسامد مصرف میوه و سبزیجات در کودکان مبتلا به سندرم داون
سید مصطفی نچواک
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
چکیده:   (4062 مشاهده)

هدف: شواهد اپیدمیولوژیکی و آزمایشگاهی حاکی از وجود استرس اکسیداتیو در بین مبتلایان به سندرم داون است.از طرف دیگر سایر مطالعات نشان داده‌اند که رژیم های غذایی غنی از میوه و سبزیجات منجر به کاهش قابل توجه شاخص‌های استرس اکسیداتیو می‌گردد. بررسی بسامد مصرف میوه و سبزیجات در کودکان مبتلا به سندرم داون موضوعی است که در این مقاله مورد مطالعه قرار گرفته است.روش:در این بررسی اطلاعات مربوط به الگوی مصرف مصرف میوه و سبزیجات به‌وسیله پرسشنامه و با سؤال از والدین گردآوری گردید.یافته‌ها: میانگین بسامد مصرف هفتگی میوه در بین کودکان مورد مطالعه مبتلا به سندرم داون 6/4 وعده و سبزیجات 74/0 وعده در هفته بود. 9/65 % از این کودکان هیچ نوع سبزی را مصرف نکرده بودند و در مورد 51% از کودکان نیز مصرف میوه کمتر از یک وعده در روز بود. نتیجه گیری: مصرف میوه و سبزیجات به عنوان بخش مهمی از رژیم غذایی سالم در کودکان مبتلا به سندرم داون بسیار کم بود. والدین کودکان مبتلا به سندرم داون باید نسبت به دادن یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجاتبه کودکان خود ترغیب شوند.

واژه‌های کلیدی: میوه و سبزیجات، استرس اکسیداتیو، کودکان، سندرم داون
متن کامل [PDF 179 kb]   (2091 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/1/24 | پذیرش: 1392/5/15 | انتشار: 1392/9/30
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nachvak S M. Fruits and Vegetables Consumption in Children with Down Syndrome. JOEC 2013; 13 (3) :67-72
URL: http://joec.ir/article-1-189-fa.html

نچواک سید مصطفی. بسامد مصرف میوه و سبزیجات در کودکان مبتلا به سندرم داون. فصلنامه كودكان استثنايي. 1392; 13 (3) :67-72

URL: http://joec.ir/article-1-189-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 3 - ( پاییز 1392 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصلنامه کودکان استثنایی Journal of Exceptional Children

[__CODE __JMETRICS__FULL__FA____ CODE__]

 

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4660